Alleen vandaag 50% korting geldig - gratis verzending, zelfde dag verzonden! | Betaal later met Klarna!

0

Je winkelmandje is leeg

Bestelling en levering

Wij hebben ervoor gekozen onze producten rechtstreeks vanaf de leverancier te verzenden. Hierdoor kunnen we flink besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten, wat resulteert in lagere kosten voor u en zodoende een goede prijs!

Opmerking: vanwege de huidige situatie is de levertijd 7-20 werkdagen nadat een bestelling is verzonden. Alle pakketten worden 100% geleverd, maar het kan langer duren. Wij vragen om uw begrip voor deze bijzondere situatie. Dit geldt voor een willekeurig aantal bestellingen.

Altijd gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten voor elke bestelling voor onze rekening. Al onze producten worden kosteloos thuisbezorgd. Er is hiervoor geen minimale bestelwaarde vereist. Wel kunt u tegen betaling kiezen voor een snellere verwerking en een getraceerde levering.

Volg je bestelling

Zodra een bestelling bij ons is geplaatst, kan het pakketje enkele dagen na de bestelling eenvoudig worden gevolgd, mits er gekozen is voor de optie 'getraceerde levering' d.m.v. een Track & Trace.

Vragen over je bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Neem gerust contact met ons op d.m.v. het contactformulier, of stuur een mail naar info@trendiamsterdam.nl. Ons team beantwoordt u zo snel mogelijk!

Let op, alle klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het ontvangen van het pakketje na plaatsen van bestelling. Indien een pakketje niet wordt opgehaald bij het afhaalpunt na mislukte bezorgpogingen, of wordt geweigerd, en vervolgens retour wordt gestuurd naar afzender, is dit niet onze verantwoordelijkheid en geldt dit niet als een daadwerkelijke retour. Deze pakketjes worden namelijk retour gestuurd naar het postbedrijf zelf, en niet naar ons warenhuis, waarna de pakketjes worden vernietigd door hen. Dit geldt dus niet als een retour, en de ‘fee’ (€15) wordt in dergelijk geval niet vergoed. Voor retouren dient het retourbeleid te worden gevolgd. Daarnaast kunnen pakketjes bij afwezigheid in eerste instantie bij de buren worden bezorgd. Bij het plaatsen van een bestelling wordt ermee akkoord gegaan, dat de buren een goedgekeurde derde partij vormen in deze.