Alleen vandaag 50% korting geldig - gratis verzending, zelfde dag verzonden! | Betaal later met Klarna!

0

Je winkelmandje is leeg

Retourbeleid

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dit vinden wij natuurlijk zeer jammer en wij horen graag wat we kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren, dan zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen
Stap 1: Vul het retourformulier in
Stuur ons een e-mail via de contactpagina om het retourformulier te ontvangen en de retour aan te melden.
Stap 2: Verstuur de bestelling
Stuur de (ongebruikte) artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het adres op het retourformulier. Zorg ervoor dat het pakket een track-en-track code heeft. U bent als omroep verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.
Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening
Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw bankrekening wordt teruggestort.

Let op: alle retouren dienen na aanmelding te worden teruggestuurd naar ons warenhuis in Guangdong op het volgende adres: Zhongkenuo Industrial Area Hezhou Road, Shenzhen 518000, waarvanuit deze in eerste instantie worden verzonden; wij vergoeden deze kosten niet. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen bezorgingsdienst, en afmetingen van het pakketje. Voor een kosten indicatie verwijzen wij naar de bezorgdiensten. Indien een product beschadigd is, bieden wij kosteloos een nieuw product aan. Alle defecten dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden gemeld bij ons per mail met bewijs. Indien de verschafte instructies niet worden opgevolgd, wordt de retour niet verwerkt, en zijn wij niet verantwoordelijk.